Sync it - Digitaal gegevensbeheer - Digitaal leerkrachtenpakket

Sync it - Digitaal gegevensbeheer - Digitaal leerkrachtenpakket

Ruime ondersteuning voor de leerkracht

Exclusief voor gebruikers van de methode. Voor een bestelling contacteer je pedagogisch afgevaardigde.

Sync it ondersteunt iedere leerkracht met betrekking tot didactische aanpak, evaluatie, remediëring ... Ook de leerkrachten die minder vertrouwd zijn met informatica.

Het digitale leerkrachtenpakket geeft toegang tot het bordboek, de didactische website en het Disco-oefenplatform.

Bordboek: digitale versie van het leerwerkboek met tal van mogelijkheden. Met een paswoord kun je je leerlingen (eventueel gefaseerd) toegang geven tot de oplossingen. Het bordboek bevat ook geïntegreerde videofragmenten, nuttige links ...

Didactische website: gebruiksvriendelijke website met de handleiding, correctiesleutels, updates, uitbreidingsmateriaal (o.a. evaluatiedocumenten) enz.

Disco-oefenplatform: verschillende interactieve oefenreeksen waarmee je leerlingen op hun niveau de leerstof kunnen inoefenen. Op jouw dashboard worden de analytics aangeboden door middel van handige widgets. Zo heb je een duidelijke kijk op de resultaten en vooruitgang van individuele leerlingen en volledige klassen.

Sync it - Digitaal gegevensbeheer - Digitaal leerkrachtenpakket
Sync it - Digitaal gegevensbeheer - Digitaal leerkrachtenpakket

Specificaties

Informatica/ICT
3e middelbaar , 4e middelbaar
aso , tso , kso
Methode , Leerkrachtenmateriaal , Digitale materialen
Sync it
Reekscover

Over deze reeks

Nieuwe informaticamethode voor de 2e graad van de doorstroomfinaliteit en de dubbele finaliteit. Sync it bestaat uit 8 apart verkrijgbare leerwerkboeken.

Met Sync it realiseer je de eindtermen en leerplandoelen op de manier die jouw school verkiest: geïntegreerd, projectmatig of met een uur informatica in het complementaire gedeelte. En dat volledig op maat van de doelgroep.