Doremi - Jaarabonnement

Doremi - Jaarabonnement

De ideale formule voor kinderen van 4 tot 6 jaar

Laat je kleuters hun blik verruimen en hun verbeelding stimuleren … Wat is het fantastisch om hun kennis te zien exploderen!

Neem nu een abonnement op Doremi en ontvang gratis het zoekboek Spriet gaat op zoektocht t.w.v. 7,95 €.

Doremi, dat is avontuur en spel voor kleuters van 4 tot 6 jaar aan de hand van herkenbare en inspirerende thema's. Leer je kleuter stap voor stap zelfstandig aan de slag te gaan met taal, papier en tablet. Maak er samen een knus leermoment van!

Je jaarabonnement gaat in op het moment van abonnering en loopt vervolgens gedurende één jaar.

Inclusief toegang tot onze app met digitale verrijkingen bij elk Doremi-thema. De papieren tijdschriften komen tot leven met een luisterversie van alle verhalen en uitdagende, educatieve spelletjes.

Extra! Spriet gaat op zoektocht: dit zoekboek reikt je kleuter een mooi verhaal aan over trekvogel Spriet. Zo breidt hij zijn kennis van de wereld rondom hem uit.

Doremi - Jaarabonnement
Doremi - Jaarabonnement
45,00 €

Specificaties

Taalontwikkeling , Wiskundige initiatie , Muzische vorming
2e kleuterklas , 3e kleuterklas
Tijdschrift , Educatief tijdschrift
Educatieve tijdschriften kleuteronderwijs
Reekscover

Over deze reeks

Met onze kleutertijdschriften ga je sterker van start!

Dankzij de verschillende aantrekkelijke thema’s ontdekken en beleven kleuters de wereld rondom zich op hun eigen niveau. Spelen en leren gaan hand in hand.

In elk nummer vinden ze een leuk verhaal, een zoekprent, een kleurplaat, wiskundige opdrachten, een dierenrubriek met foto’s, een strip met mascotte Remi en véél meer.