Doremini - Jaarabonnement

Doremini - Jaarabonnement

De ideale formule voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar

Laat kleuters hun blik verruimen en hun verbeelding stimuleren … Wat is het fantastisch om hun kennis te zien exploderen!

Neem nu een abonnement op Doremini en ontvang gratis het zoekboek Op zoek doorheen 4 seizoenen t.w.v. 7,95 €.

Doremini, dat is avontuur en spel voor kleuters van 2,5 tot 4 jaar aan de hand van herkenbare en inspirerende thema's. Ga met je kleuter op ontdekking in verhalen en spelletjes, met letters en plaatjes, luisterend en creatief actief.

Je jaarabonnement gaat in op het moment van abonnering en loopt vervolgens gedurende één jaar.

Inclusief toegang tot onze app met digitale verrijkingen bij elk Doremini-thema. De papieren tijdschriften komen tot leven met een luisterversie van alle verhalen en uitdagende, educatieve spelletjes.

Extra! Op zoek doorheen 4 seizoenen: dit zoekboek neemt kleuters mee doorheen de vier seizoenen, zodat ze spelenderwijs de winter, zomer, herfst en lente ontdekken en hun kennis van de wereld uitbreiden.

Doremini - Jaarabonnement
Doremini - Jaarabonnement
45,00 €

Specificaties

Taalontwikkeling , Wiskundige initiatie , Muzische vorming
Onthaalklas , 1e kleuterklas
Tijdschrift , Educatief tijdschrift
Educatieve tijdschriften kleuteronderwijs
Reekscover

Over deze reeks

Met onze kleutertijdschriften ga je sterker van start!

Dankzij de verschillende aantrekkelijke thema’s ontdekken en beleven kleuters de wereld rondom zich op hun eigen niveau. Spelen en leren gaan hand in hand.

In elk nummer vinden ze een leuk verhaal, een zoekprent, een kleurplaat, wiskundige opdrachten, een dierenrubriek met foto’s, een strip met mascotte Remi en véél meer.