Wiskidz - Leerwerkboek 6e leerjaar

Wiskidz - Leerwerkboek 6e leerjaar

14 afzonderlijke werkboekjes

Het leerwerkboek met gedifferentieerd oefentraject volgt de structuur van de les. Alle werkbladen hebben dezelfde opbouw. Die duidelijke structuur geeft de leerlingen houvast en zorgt ervoor dat ze snel zelfstandig aan de slag kunnen.

  • Ik ontdek: de kernleerstof van de les in een duidelijk overzicht. Het ontdekkader vormt de ideale basis om te komen tot verwoorden en wiskundige taal. Leerlingen kunnen er altijd naar teruggrijpen.
  • Ik oefen: klassikale oefening(en) onder begeleiding van de leerkracht met oefenen en verwoorden door de leerlingen. Sterkere leerlingen kunnen sneller zelfstandig aan het werk.
  • Ik werk zelf uit: oefeningen voor de hele klas, zelfstandig (voor sterke leerlingen) of met hulp van de leerkracht (voor minder sterke leerlingen).
  • Ik denk na: uitbreidingsoefeningen voor sterke leerlingen.
  • Ik speel/wisSPEL: een speelse afsluiter van de wiskundeles voor alle leerlingen.

Wiskidz - Leerwerkboek 6e leerjaar
Wiskidz - Leerwerkboek 6e leerjaar
€ 26,50

Specificaties

302734
9782808101325
20/08/2018
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.
Wiskunde
6e leerjaar
Methode , Leerlingenmateriaal
Wiskidz
Reekscover

Over deze reeks

Wiskidz is een effectieve instructiemethode die motiverend werkt voor de leerlingen en die de leerkracht maximaal ondersteunt bij het geven van instructie, bij differentiatie en bij evaluatie.

Wiskidz helpt kinderen écht vooruit. Met speelse, aantrekkelijke materialen en leerstof die opgebouwd wordt in kleine stapjes, op maat van elk kind. Met een inzichtelijke aanpak die vertrekt van de concrete leefwereld van de leerlingen. Met geïntegreerde binnenklasdifferentiatie die haalbaar is voor elke leerkracht.

Het resultaat? Plezier in wiskunde en een duidelijke verbetering van het leerklimaat, de leerstijl en de leerresultaten.