Wiskunde? Daar bak je wat van!

Wiskunde? Daar bak je wat van!

Word een held in bakken en proef de wiskunde

Beleef heerlijke bakmomenten met je leerlingen en help ze tegelijk de wondere wereld van de wiskunde te ontdekken! Met Wiskunde? Daar bak je wat van! zetten ze hun tanden in getallen en ruiken sommen naar vanille.

Bij elk van de 20 recepten in dit boek horen rekenopdrachten die met die recepten te maken hebben. Je kleine chef-koks gaan zo wiskundig aan de slag met diverse ingrediënten: afwegen, meten, verhoudingen berekenen, inschattingen maken … Het resultaat: lekkere, evenwichtige en gevarieerde hapjes! En dat is nu net de magie van dit boek: kinderen ervaren dat ze met hun kennis van wiskunde heerlijke lekkernijen te voorschijn kunnen toveren. Als motivatie kan dat tellen!

Met een voorwoord van Bake Off Vlaanderen-jurylid Herman Van Dender: “Het boek spreekt niet alleen de creativiteit van kinderen aan, ze leren ook dat wiskunde heel concreet en nuttig is. Nooit gedacht dat wiskunde zo lekker kon zijn!”.


WINACTIE!
Ga zelf aan de slag met Wiskunde? Daar bak je wat van! en win één van onze heerlijke prijzen! Maak een van de recepten uit het boek en deel er (vóór 31/12/2020) een originele foto van op jouw Instagramaccount. Vermeld zeker de naam van het recept én #bakbattle. Uiteraard zien we ook je kleine chef-kok(s) graag op de foto! Niemand minder dan Herman Van Dender zal - als een echt jurylid - alle deelnames bekijken en de twee beste tot winnaars kronen.

- Hoofdprijs: je krijgt een exclusieve rondleiding in het atelier van chocolatier Van Dender
- Tweede prijs: je ontvangt een verrassingsmand met heerlijke Van Dender-chocoladeproducten

 

Wiskunde? Daar bak je wat van!
Wiskunde? Daar bak je wat van!
22,95 €

Specificaties

308565
9782808126366
28/10/2020
EDITIONS AVERBODE|ERASME S.A.